Ans Broex

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:LedenMTG

Sinds 1989 ben ik lid van MTG. Toneelspelen is een grote hobby van mij. Ik heb het van geen vreemde! Als klein kind keek ik samen met mijn vader, die ook amateur toneel gespeeld heeft, toneelstukken zowel op de Nederlandse als Duitse tv. Dat vond ik geweldig! Nu dertig jaar later kan ik nog steeds genieten van het spelen van verschillende rollen, de uitvoeringen, de leuke repetities( waar veel gelachen wordt ) en de saamhorigheid binnen onze club. Het is voor mij een mooie ontspanning. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd die altijd gezellig zijn. Vaak denk ik dat het goed zou zijn als ieder kind van groep 7 of 8 van de lagere school toneellessen krijgt. Ze worden vrijer qua spreken, kunnen zich beter uiten en krijgen een band met elkaar. Toneel is: T……..toneelspelen samen met elkaar O…….ontspanning N…….niet treuren maar heel veel plezier E……..elk persoon kan het leren E……..eenheid- saamhorigheid L……..lachen- gieren- brullen